Bemutatkozás

Üdvözlöm!

Mai világunkban, ahol nap mint nap születnek és újulnak meg a jogszabályok, igen könnyű a jog hálójában elveszni, így egy jogász hozzáértő segítsége az élet bármely területén hasznos lehet. Munkám egyértelműen a küldetésem is egyben, hiszen mindig is fontosnak véltem segíteni másoknak, másokon. Örülök, hogy olyan szakmát bírok, amellyel ennek eleget tehetek.

Dr. Császi Zsüliet vagyok, 2012-ben végeztem a Szegedi Tudományegyetem Állam-, és Jogtudományi karán jogászként, „cum laude” minősítéssel. Ügyvédjelölti időszakomat a Papp és Tóth Ügyvédi Irodánál töltöttem. Az itt eltöltött évek alatt nem csak az volt fontos számomra, hogy a munkámat maximális odafigyeléssel, precízen végezzem, hanem az is, hogy a megszerzett szakmai tudásomat versenyeken is kamatoztathassam. Ennek eredményeként 2014-ben a Magyar Ügyvédi Kamara által szervezett Országos Perbeszédverseny 3. helyezettje lettem. Három év bojtárkodás után 2016-ban tettem le a jogi szakvizsgát. Ezt követően egyéni ügyvédként praktizálok.

Fő profilomhoz tartozik a büntetőeljárásban nyújtott védelem, ugyanakkor vállalom a teljes körű jogi képviselet ellátását polgári peres és peren kívüli eljárások során, közreműködést gazdasági társaságok alapításában, átalakulásában, változás bejegyzési eljárásokban, illetve okiratok, szerződések szerkesztését is. A napjainkban folyamatosan megjelenő új, speciális jogterületekkel kapcsolatos ügyekben (pl. betegjogok, orvosi műhibaperek, környezetvédelem stb.) is igyekszem leendő ügyfeleim rendelkezésére állni bármilyen jogi probléma megoldásában. Hiszek abban, hogy: „Az igazság sohasem vész el.”


Tanulmányaim

2016.03.23.
Jogi szakvizsga
2007-2012
  • Szegedi Tudományegyetem
  • Állam- és Jogtudományi kar
  • Jogász szak (cum laude)
2003-2007
  • Eötvös József Gimnázium (Szeged)
  • Anyanyelvi kommunikáció szak
1995-2003
Dugonics András Általános Iskola (Szeged)

Eredmények

  • Magyar Ügyvédi Kamara által szervezett Országos Perbeszédverseny – 3. helyezés (2014)
  • Regionális (Szegedi, Békés megyei, Bács-Kiskun megyei Ügyvédi Kamara) Perbeszédverseny – 2. helyezés (2014)
  • Szegedi Ügyvédi Kamara által szervezett Perbeszédverseny- 2. helyezés (2014)
  • Szegedi Ügyvédi Kamara által szervezett Perbeszédverseny- 2. helyezés (2013)